Alisa Vainio juoksi "nylkkykunnossa" SM-kultaa puolimaratonin maantiejuoksussa

lähde: Etelä-Saimaa 03:23 14.04

Lappeenrannan Urheilu-Miehet saavutti kaksi mitalia, kun Julius Taskinen juoksi pronssille miesten kilpailussa.

Rasmus Vehmaa avasi hallikautensa juoksemalla Suomen ennätyksiä

lähde: Etelä-Saimaa 03:03 15.01

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Rasmus Vehmaa on kovassa kunnossa keskellä talveakin.

Vuoden jutut | Taipalsaaren Vanniemi rakennettiin miesten rymypaikaksi, jonne naisilla oli porttikielto

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 18.12

Taipalsaaren Vanniemeen rakennettiin 50-luvulla paikka, jonne miehet kokoontuivat kalastamaan ja viettämään railakkaita iltamia. Vaikka korttipelit ja ylenmääräinen hurjastelu ovat jääneet historiaan,...

Paula Arminen-Peltosella on armoton kilpailuvietti?–?Lappeenrannan Urheilu-Miesten nimeä ensimmäinen naispuheenjohtaja ei halua muuttaa

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 09.12

Paula Arminen-Peltonen sanoo olevansa nopeus- ja voimaihminen ja jättävänsä kestävyyslajit mieluummin muille. Hänen aikanaan Lappeenranta saanee vihdoin yleisurheiluhallin.

Pankinjohtaja Paula Arminen-Peltosesta Lappeenrannan Urheilu-Miesten uusi puheenjohtaja

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 02.12

Paula Arminen-Peltonen on valittu Lappeenrannan Urheilu-Miesten uudeksi puheenjohtajaksi.

Alisa Vainio selätti Budapestin helteet ja terveysmurheet – Napsi sijoituksia MM-maratonin viimeisillä kilometreillä

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 27.08

Lappeenrannan Urheilu-Miesten juoksija oli kilpailun kolmanneksi kovin eurooppalainen.

LUM:n Rasmus Vehmaalle kultaa nuorten yleisurheilun SM-kilpailujen avauspäivänä

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 26.08

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Rasmus Vehmaa voitti SM-kultaa 19-vuotiaiden 110 metrin aitajuoksussa perjantaina Tampereella.

LUM:n Aleksi Hilskalle SM-hopeaa 17-vuotiaiden poikien kymmenottelussa

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 22.08

Lappeenrannan Urheilu-Miesten Aleksi Hilska on voittanut SM-hopeaa 17-vuotiaiden poikien kymmenottelussa.

Lappeenrannan Urheilu-Miesten ja Imatran Urheilijoiden nuorille mitalisade yleisurheilun SM-kilpailuissa

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 17.08

SM-kultaa voittivat LUM:n Anni Mäki-Hokkonen sekä IU:n Emma Moilanen ja Juho Venäläinen.

Rasmus Vehmaa tykitti alle 20-vuotiaiden EM-hopeaa uudella Suomen ennätyksellä

lähde: Keskisuomalainen 03:08 09.08

Rasmus Vehmaasta tuli Lappeenrannan Urheilu-Miesten tuorein mitalisti alle 20-vuotiaiden EM-kisatasolla.

lähde: Etelä-Saimaa 03:02 09.08